Jongerenfeest 024

Het aankomende jongerenfeest met Trobi belooft een dikke avond te worden! Dit wordt een feest dat we nog lang zullen herinneren, vol positieve energie en geweldige muziek.

📆 Datum: Zaterdag 11 november

🏢 Locatie: De Lindenberg, Nijmegen

🕗 Tijd: Deuren open om 20:00 uur

🕙 Eindtijd: Deuren sluiten om 22:00 uur

🎵 Feest tot: 01:00 uur

🎫 Tickets: UITVERKOCHT

📣 Nodig al je vrienden uit, deel dit evenement en laten we er samen een epische avond van maken! We kunnen niet wachten om jullie allemaal te zien op zaterdag 11 november in de Lindenberg in Nijmegen.

Dit feest is een initiatief van de Jongerenraad Nijmegen. Vind jij ook dat er te weinig uitgaansmogelijkheden zijn voor jongeren onder de 18? Laat het ons weten! Samen zorgen we ervoor dat er structureel uitgaansgelegenheden komen voor jongeren.

← Terug naar actueel